Tijdens het woondebat kreeg Cees Oostindiƫ de gemeentelijke erepenning overhandigd. | Foto en tekst: Piet van Kampen
Tijdens het woondebat kreeg Cees Oostindiƫ de gemeentelijke erepenning overhandigd. | Foto en tekst: Piet van Kampen Foto:

Erepenning voor Cees Oostindië

onderscheiding n Voorafgaand aan het Woondebat van vorige week woensdag in de Oude Visserijschool meldde burgemeester Cornelis Visser zich. Niet zozeer om het debat bij te wonen maar met een bijzondere missie. De burgervader was ter plekke om Cees Oostindiƫ met de gemeentelijke erepenning te onderscheiden.

Oostindie: 'Ik ben verrast en uiteraard zeer blij' waren de eerste woorden die de aimabele Cees kon uitbrengen nadat Katwijk's eerste burger hem de onderscheiding had uitgereikt. Hij prees Oostindie voor zijn tomeloze inzet voor de Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek. 'Een man met veel aandacht voor de mensen met een sociale cohesie en goede communicatie. Dat is een sterk punt van jou. Je hebt veel gesproken met de gemeente en bent ook actief bij de landelijke Woonbond. Op verzoek van een aantal raadsleden heb ik speciaal een vergadering verzet om jou deze onderscheiding uit te reiken'.