Een lekker zonnetje, lekker eten en volop vertier: hoofdingrediënten voor het Jumpin' Picknick Event. | Foto: PvK
Een lekker zonnetje, lekker eten en volop vertier: hoofdingrediënten voor het Jumpin' Picknick Event. | Foto: PvK Foto:

'Ontzettend veel leuke reacties gehad'

n Goed bezocht Jumpin' Picknick Event

gezelligheid n Het was afgelopen zaterdag uitgelezen weer voor het Jumpin' Picknick Event dat voor de tweede keer werd gehouden. Droog, lekker temperatuurtje, maar net geen strandweer. Ideaal om met het gezin een aantal uren ontspannen op De Goerie te vertoeven.

Door Piet van Kampen

Esmeralda de Jong van Katwijk Events die deze happening organiseerde blikt zeer voldaan terug. 'Ik heb ontzettend veel leuke reacties gehad. Ook van mensen die dit jaar voor de tweede keer kwamen en zeiden dat het nu beter georganiseerd was. De opzet was beter en dat heb ik van de eerste keer geleerd' klonk zij tevreden.

Inderdaad het was ook beter. Dat had mevrouw Pronk die met haar twee dochtertjes Sarah en Naomi er ook weer vertoefde, inderdaad geconstateerd. 'Het is allemaal beter georganiseerd. Kijk eens hoeveel mensen met kinderen, het is fantastisch. De kinderen gang lekker hun eigen gang. Je ziet ook veel buurtgenoten en het is erg gezellig'. Zij zat relaxed op een bankje op het middenterrein waar veel gezinnen ook gewoon op een doek met de bips op de grond zaten of lagen.

Het oogde allemaal zo ontspannen en aan vermaak voor de kids geen gebrek. Bij het schminken stonden ze in de rij, er werden tegels geschilderd, haren gevlochten, grafitti gespoten, paardjegereden en de springkussens zijn altijd een hit. Een hapje en een sapje erbij en wie doet je wat?


Echt Katwijks

Het was een Katwijks feestje maar er bevonden zich ook Duitse toeristen vanaf de camping tussen de bezoekers. Esmeralda had bewust voor Katwijks entertainment gekozen met zanger Mick Spek, de band Support Act, DJ Rob en Denise Dance met haar optredens. Het geheel verliep allemaal vlekkeloos mede dankzij de inzet van de ruim twintig vrijwilligers. 'Er waren meer bezoekers dan vorig jaar toen waren het er ongeveer duizend. Nu schat ik het tussen de 1200 en 1400 en ben dik tevreden. Reden om het volgend jaar zeker weer te organiseren' weet Esmeralda nu al zeker.