Open repetitie bij COV Excelsior

WAK n Op donderdag 27 juni is er een open repetitieavond van 20.00-22.00 uur bij COV Excelsior. Dit in het kader van de Week van de Amateurkunst.

Na het succesvolle Spaanse concert van 18 mei is gestart met het instuderen van de Johannes Passion van J.S. Bach. Naast de zeer bekende MattheĆ¼s Passion, heeft Bach ook een minstens zo mooie Johannes Passion gecomponeerd. Bij dit werk ligt het accent op het koor en minder op de solisten. Dit werk is door Excelsior al twee keer uitgevoerd en volgend jaar maart wordt het de derde keer.

Iedereen is welkom om op deze avond eens te komen luisteren en meedoen. Na de zomer is men dan welkom als projectlid of gewoon lid.
Excelsior repeteert in de Oranjezaal van Het Anker, Voorstraat 74. Meer informatie staat op www.excelsiorkatwijk.nl


Inwonersavonden

woonagenda n Hoe wilt u wonen in Katwijk? Kunt u de woning en plek vinden die bij u past? Of vindt u dat er iets moet veranderen? De gemeente Katwijk hoort dit graag van u.

De inwonersavonden zijn in Katwijk op 2 juli in het Gemeentehuis; in Rijnsburg op 3 juli in De Burgt; in Valkenburg op 8 juli in Het Dorpshuis.

Tussen 16.30 uur en 20.00 uur kan men op het gewenste moment langskomen. De gemeente gaat graag met inwoners in gesprek. Men kan op verschillende manieren opvattingen en wensen kenbaar maken. De reacties tijdens deze avonden weegt de gemeente mee in het opstellen van de nieuwe Katwijkse woonagenda: een plan waarin staat welke ontwikkelingen binnen de gemeente prioriteit verdienen, in de bestaande wijken en bij nieuwbouw.

Iedereen is welkom op de avond van de eigen kern. Wanneer deze datum niet uitkomt, kom dan gerust naar een andere avond.