De directie van het Andreas College. V.l.n.r. Erik Hazenoot, Piet Keijzer, Alan Turner, Marion Prent, en Wim Knoester. | Foto: PR
De directie van het Andreas College. V.l.n.r. Erik Hazenoot, Piet Keijzer, Alan Turner, Marion Prent, en Wim Knoester. | Foto: PR Foto:

Nieuwe directieleden Stichting Andreas College

schoolleiding n Stichting Andreas College heeft nieuwe directieleden in het bestuur. De heer Alan Turner is benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder. Alan Turner was directeur van Pieter Groen, daarom is op Pieter Groen een nieuwe directeur aangesteld. Mevrouw Marion Prent neemt als directeur de dagelijkse leiding over op Pieter Groen.

Alan Turner was de afgelopen 6 jaar directeur van Pieter Groen. Na het vertrek van zijn voorganger is hij door de Raad van Toezicht aangesteld als directeur-bestuurder van Stichting Andreas College. Door deze benoeming was een vacature ontstaan als directeur voor Pieter Groen.
Stichting Andreas College heeft Marion Prent benoemd als nieuwe directeur van Pieter Groen. Marion Prent was directeur van Visser 't Hooft in Leiderdorp en is haar hele leven al werkzaam in het onderwijs. Zij neemt haar ervaringen mee als nieuwe directeur van Pieter Groen. Mevrouw Prent ziet deze nieuwe functie als een kans om leiding te geven aan een school die volop in ontwikkeling is.

Turner ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet 'Met deze nieuwe directie kunnen wij met vertrouwen de toekomst in, een toekomst voor onze leerlingen.'