Afbeelding
Foto:

Kinderkerk in de Open Hof

openhof n Op zondag 23 juni om 9.30 uur vindt de laatste Kinderkerk van dit seizoen plaats in de Open Hof Kerk Katwijk. Deze laatste speciale dienst belooft voor kinderen tussen 4 en 12 jaar één groot feest te worden. Het thema is 'God is de aller, allersterkste'.

Iedere tweede zondag van maand houdt de kindernevendienst tijdens de reguliere erediensten, een Kinderkerk in de Grote Zaal van de Open Hof Kerk Katwijk aan de Rijnstraat. Onder muzikale begeleiding worden bekende kinderopwekkingsliederen gezongen en door middel van toneelstukjes wordt een Bijbelverhaal uitgelegd. Er wordt altijd een leuk spel gedaan en uiteraard krijgen de kinderen wat te drinken en een lekker snoepje.
De laatste Kinderkerk van het seizoen is traditiegetrouw nog feestelijker dan de andere bijeenkomsten. Ook aanstaande zondag wordt er uit volle borst meegezongen met kinderopwekkingsliedjes, die de kinderen vaak al kennen van YouTube Meester Richard. De leiding heeft weer herkenbare toneelstukjes ingestudeerd en haalt die oude bijbel naar het nu. Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar deze dienst.
Het nieuwe kinderkerkseizoen start op 8 september.


Open huis bij Volksdansgroep

werelddans n Op woensdag 26 juni van 20.00 tot 22.00 uur houdt Volksdansgroep Katwijk open huis in het kader van de Week van de Amateurkunst.

Iedereen is welkom aan de Kerkstraat 68 om eens te komen kijken. Koffie en thee staan klaar.
De vrolijke muziek gaat aan en wie wil, kan een dans mee doen, om te beleven wat volksdansen met je doet. Deze avond is er een gevarieerd dansprogramma en maken de bezoekers kennis met de dans, muziek en folklore van uiteenlopende landen. Meer informatie op www.volksdansgroepkatwijk.nl


Green Lizard sluit seizoen Schuit

schuit n Op zaterdag 22 juni heeft De Schuit weer een klapper van een afsluiter van het huidige seizoen weten te regelen.

Niemand minder dan Green Lizard komt, samen met Urban Dance Squad frontman Rudeboy, naar De Schuit voor een heuse 90's tribute. Voorprogramma Maple zorgt voor de nodige fuzz met hun Britpop/powerpop!

Tickets zijn online of aan de deur te koop voor €15,00. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of Facebook/Instagram