Thema-avond bij De Brug

Motivatie n De Brug houdt op maandag 17 juni een thema-avond over 'Motivatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug. Het is van belang dat de verslaafde gemotiveerd is om van zijn verslaving af te komen. Er zal op deze avond uitleg gegeven worden over interne en externe motivatie en hoe u als ouder-partner de verantwoordelijkheid hierin bij de verslaafde kan laten.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, tel. 4033733. Nadere info over De Brug staat op www.debrughelpt.nl


Praise United geeft concert in TriPodia

Muziek n Na vier inspirerende oefenavonden vindt zaterdag 22 juni in TriPodia het slotconcert plaats van Praise United 2019 onder leiding van Martin Brand en Henk Doest.

De avond begint om 19.30 uur. Het projectkoor bestaat uit circa 100 deelnemers uit Katwijk en omgeving. Bij het slotconcert wordt het koor begeleid door een professionele band onder leiding van Henk Doest en is er een gastoptreden van Talitha Nawijn.

Toegangskaarten zijn te bestellen via www.at-tickets.nl. Een kaartje kost € 7,50. Er is ook verkoop aan de deur (vol = vol / geen pin)


Jeugddienst

Ontmoetingskerk n Op zondagavond 16 juni is er weer een Jeugddienst in de Ontmoetingskerk. De heer Martin van der Linden zal voorgaan in de dienst en het thema is: "Kan ik God ervaren" Het thema zal worden ingeleid met een Bijbelgedeelte uit Lucas 11 vers 9 - 13 en Lucas 1 vers 44–52.

De muzikale medewerking tijdens de dienst wordt verzorgd door de band The Dafans. De dienst begint om 18.30 uur. De band zal om 18.20 uur beginnen met voorspelen. Iedereen is welkom.


Volksdansers gezocht

Reünie n Volksdansgroep Katwijk bestaat bijna 45 jaar. Daarom zoekt men jeugdleden voor de reünie op vrijdagavond 27.

Een prima moment om gezellig met elkaar bij te kletsen, foto's te kijken en te horen hoe het met iedereen is. En wie weet kan men ook nog een dansje wagen. Wie een favoriete dans heeft, kan dat doorgeven. Aanmelden kan via www.volksdansgroepkatwijk.nl of PB facebook. Wie nog mensen kent waarmee men gedanst heeft, wordt verzocht dat te laten weten, zodat zij ook benaderd kunnen worden.