De organisatie van de Flower Parade Rijnsburg is opzoek naar deelnemers met een personenauto. Foto: PR
De organisatie van de Flower Parade Rijnsburg is opzoek naar deelnemers met een personenauto. Foto: PR Foto:

Voorbereidingen voor Flower Parade Rijnsburg zijn in volle gang

Corso n Op 10 augustus rijdt Flower parade Rijnsburg weer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Binnenkort is de presentatie van ontwerpen de praalwagens. De verschillende deelnemers en sponsors hebben de afgelopen maanden kunnen meedenken over het ontwerp van hun praalwagen. Samen met het creatieve team van de Flower Parade konden zij hun ideeën kwijt, mits dit binnen het thema ´Beroepen´ bleef.

Vanuit de schetsen is creatieve partner Jora Vision inmiddels aan de slag met de definitieve tekeningen die als basis dienen voor de uiteindelijke bouw van een praalwagen. De planning voor de parade loopt hiermee op schema. Wat ook op gang is gekomen is, is de werving door deelnemers die de parade nog mooier maken. Dat zijn de deelnemers die met een bedrijfs- of personenauto deelnemen. Een aantal vaste- en ook nieuwe deelnemers heeft zich al gemeld, maar om de parade te maken tot een stoet van ongeveer 65 eenheden, kunnen zich nog deelnemers aanmelden.


Voor wie denkt dat deelnemen aan de Flower Parade Rijnsburg een kostbare zaak is, melden de organisatoren dat dit best meevalt. Vanaf 400 euro is deelname al mogelijk. Dit bedrag geldt als deelname kosten. De potentiële deelnemer kan zelf een auto laten opsteken, wel volgens de standaard die geldt voor de Rijnsburgse parade, en deze compleet aanleveren. Maatwerk is vanzelfsprekend ook mogelijk. Afhankelijk van de grootte van het voertuig en de wensen van de opdrachtgever wordt door vakbekwame arrangeurs het voertuig opgestoken met de beste en mooiste bloemen. Op verzoek kan de auto ook worden aangepast om binnen het thema ´Beroepen´ te rijden. Een deelnemer rijdt niet alleen op zaterdag 10 augustus, maar zijn of haar voertuig is natuurlijk ook te bewonderen tijdens de druk bezochte Flower Parade Show op vrijdag 9 augustus. Elke deelnemer wordt uitgenodigd voor de officiële opening en de daarop volgende netwerkborrel.

Meerijden met de Flower Parade is altijd een feestje en bovendien een fantastische uitstraling voor een bedrijf of bedrijven, want samenwerking bij deelname scheelt immers in de kosten! Mag Flower Parade Rijnsburg u als nieuwe deelnemer verwelkomen? Kijk voor mogelijkheden op de website van de Flower Parade bij ´Deelname´of bel Carolina de Mooij (06 19320067). Per mail: flowerparade@outlook.com. www.flowerparaderijnsburg.nl