UNI goes latin op 15 juni. | Foto: PR
UNI goes latin op 15 juni. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

UNI Katwijk en WestCoast in Tripodia

concert n Latin Music & Tapas! Zaterdag 15 juni belooft een bijzondere avond te worden in Tripodia Katwijk. Het Groot Harmonie Orkest o.l.v. Dominic Sierat verzorgt een concert in Latijns Amerikaanse sferen, met daarnaast bijzondere gastmuzikanten.

Dat het Groot Harmonie Orkest tot veel in staat is, heeft zij de afgelopen jaren al bewezen. Van Klassiek tot Pop en film tot Disney: het is allemaal voorbijgekomen. Deze avond zullen zij ook laten horen dat een swingende en zwoele Latijns-Amerikaans muziek voor hen geen probleem is! Om deze bijzondere sfeer nóg meer kracht bij te zetten, wordt de grote zaal van Tripodia voorzien van gezellige tafeltjes en zullen er tapashapjes worden geserveerd.

Gastmuzikant is jazz-accordeonist Rik Cornelissen, waarschijnlijk de meest innovatieve en veelzijdige accordeonist van Nederland en actief als componist, arrangeur, bandleider, do-cent en nog veel meer. Na het hoofdprogramma zal WestCoast, een Katwijk-Zeese coverband, aangevuld met enkele blazers uit het Groot Harmonie Orkest, de avond afsluiten.

Toegangskaarten à € 12,50 zijn te verkrijgen via www.uni-katwijk.nl of stuur een email naar secretaris@uni-katwijk.nl. Let op: het aantal kaarten is beperkt