Quiz in The Pocket

quiz n Op maandag 3 juni houdt The Pocket haar laatste quizavond vòòr de zomer, dan volgt er een pauze van enkele maanden. De eerste maandag van oktober wordt de draad weer opgepakt.

Ook deze laatste quizavond bestaat uit zes speelronden met zeer gevarieerde onderwerpen van elk tien vragen. Daarnaast zijn er nog twee extra ronden waarin de teams een drankje kunnen winnen. Een hapje wordt ook verzorgd. Optimale bezetting teams: 5 spelers, minder mag uiteraard, meer mag ook maar dan geldt een kleine puntenaftrek. Inschrijfkosten 10 euro per team. Inschrijfgeld is prijzengeld, verdeling is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Aanvang 20.00 uur.


Zangavond in Pniëlkerk

Bethelwijk n Iedere eerste zondag van de maand houdt de Bethelwijk een zangavond in de grote zaal van de Pniëlkerk aan de Hoorneslaan. Begeleid door het orgelspel, worden vooral liederen uit de bundels van Johannes de Heer en Opwekking, gezangen en psalmen. Tijdens de pauze is er tijd om gezellig samen koffie te drinken en een goed gesprek met elkaar te hebben. De avond duurt van 20.30 tot ca, 22.00 uur. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.