Gezond bewegen bij de Schelp

Fit n Iedere vrijdag wordt er in Buurtcentrum de Schelp van 10.00 tot 11.00 uur een beweegactiviteit georganiseerd. Vrouwen kunnen dan komen sporten onder begeleiding van een medewerkster van de afdeling sport van Welzijnskwartier. Fit en meer energie door een uurtje bewegen voor maar € 2,00 per persoon.

Bewegen is gezond en wat is er leuker dan om dit samen met andere vrouwen te doen! De activiteit is geschikt voor iedereen, jong of oud en van elk niveau. Tijdens de lessen worden er oefeningen gedaan om de conditie en de kracht van het lichaam te verbeteren.

De oefeningen kunnen worden uitgevoerd met een intensiteit die jij zelf prettig vindt. Het doel is dat iedereen op haar eigen niveau deel kan nemen en fitter wordt.
Bewegen bij de Schelp betekent goede begeleiding. Tijdens het sporten wordt er gelet op de correcte uitvoering van de oefeningen en daarnaast word je op een leuke manier gemotiveerd.

Vanaf 09.45 uur is er inloop, de beweegactiviteit start om 10.00 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten en te genieten van een wel verdiend bakje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margriet Rous, tel. 8894461 of gewoon even langskomen in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 17 mei houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) weer een bingoavond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 te Katwijk. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.