Israël-avond

ontmoetingskerk n Op Vrijdagavond 24 mei november om 19:30u organiseert 'Friends of Beit Moriah' een Israël avond met Aryel Tsion, Int Relations Manager van Beit Moriah en erkend reisgids Israël.

Tsion zal een boeiende en inspirerende lezing over Israël geven aan de hand van plaatsen en actuele gebeurtenissen in Israël met als titel 'Uitverkoren volk, land en plaatsen'.
Aryel Tsion is International Relaties Manager van Beit Moriah, een stichting die educatieve en sociale projecten in Beersheva uitvoert. Voor deze stichting wordt een collecte gehouden. Verder is hij Erkend reisgids voor heel Israël. Hij heeft als specialisatie Bijbels Judea en Samaria
De avond vindt plaats in een zaal van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64.


Slotmiddag COBK

senioren n Op woensdag 15 mei houdt de COBK haar laatste contactmiddag van dit seizoen in Het Anker aan de Voorstraat. Aanvang 14.30 uur. De zaal gaat open o 14.00 uur.

Na de opening door de voorzitter, de heer J. Snoey zal het Chr. Zeemanskoor "Behouden Vaart" voor u zingen. Liederen waar de zee in doorklinkt begeleid door accordeon en banjo gitaar.
De COBK zorgt voor koffie en thee met wat lekkers. Aan het einde van de middag is er een hapje en drankje.