Jong DVS trakteerde de bewoners van DSV|Duinrand op een serenade. | Foto: PvK
Jong DVS trakteerde de bewoners van DSV|Duinrand op een serenade. | Foto: PvK Foto:

Aubade voor nieuwe DSV/Duinrand

openingsfeest n In het nieuwe woonzorgcomplex aan de Nolensstraat betrokken vorig jaar september de bewoners hun eigen appartement. Na een verblijf van tweeënhalf jaar in de tijdelijke voorziening aan de Waterboslaan in Rijnsburg kwamen zij 'weer thuis'. Pas nadat intern alles tot in de puntjes was geregeld, ging afgelopen vrijdag de feestweek van start.

Door Piet van Kampen

Het officieel in gebruik nemen van een belangrijke voorziening is tevens een mooie aanleiding om er een feestje omheen te bouwen. Donderdag 16 mei is het officiële openingsmoment maar vanaf vrijdag 10 tot en met vrijdag 17 mei zijn er volop activiteiten.


Zaterdag was er een muzikale aubade voor de bewoners. Jong DVS speelde er vrolijk op los. Het optreden was een tegenprestatie die georganiseerd werd door de Wijkraad Noord. 'Toen DVS acties hield voor de aanschaf van nieuwe uniformen hebben wij vanuit onze wijkraad ook een bedrag geschonken. Nu vonden wij het een goede gedachte om hen op deze manier een tegenprestatie te laten leveren' lichtte Johan Zuijderduijn het optreden toe. De muzikale warming-up werd 's middags gevolgd door een gezellig optreden van shantykoor 'Voor de Mast'.

Vervolg elders in deze krant