Marathon klaverjassen en jokeren bij Kat-rijn

kaarten n Op donderdag 20 juni houdt Kat-rijn weer de grote marathon klaverjassen/jokeren. De dag begint om 10.00 uur en rond 17.00 uur is het afgelopen.

Prijs voor de marathon is € 12,50 inclusief een warme maaltijd. Voor inlichtingen kan men bellen naar 06-52073672 of langskomen op de donderdagmiddag tijdens het klaverjassen bij Marja of Janny.

Elke donderdag wordt er geklaverjast en gejokerd om leuke prijzen bij St. Senioren Belangen Kat-rijn. Op deze middagen komen de liefhebbers van deze spellen gezellig bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie of thee te kaarten met elkaar. Ook is op de donderdagmiddag de bar geopend.

Deze activiteiten zijn speciaal bestemd voor senioren vanaf 55 jaar. Nog geen lid van Kat-rijn? Kom gewoon eens langs om het te proberen en word lid.

Speciaal voor het jokeren wordt nog gezocht personen die dit spel leuk vinden om te spelen. Ook bij het klaverjassen zijn nieuwe spelers welkom.

Inschrijven kan tot 13.50 uur; aanvang spel om 14.00 uur. Meedoen kost € 3,00 inclusief thee of koffie. Plaats van handeling is De Coligny, Louise de Colignylaan 7.