Sion in de Vredeskerk

Zangavond n De mannenzanggroep Sion sluit half mei hun winterseizoen af en opent hun zomerrepertoire waar het hele winterseizoen aan geoefend is. Zij doen dit traditiegetrouw in de Vredeskerk aan het Baljuwplein.

Dit 104-koppig koor is een van de bekendste koren van Katwijk en timmert ook met het uitbrengen van cd's aardig aan de weg er zijn, met hun op geestelijke leest geschoeide liederen, inmiddels 8 cd's gemaakt en hiervan 13.000 verkocht. Maak de opening van het seizoen mee en ervaar eveneens waarom de concerten van dit koor zo druk bezocht worden. Men kan het koor beluisteren en met de samenzang meegenieten op woensdag 15 mei. De aanvang is 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. De toegang is gratis, er is wel een collecte om de kosten enigszins te bestrijden.


In gesprek met je tiener

Brug n Op maandag 20 mei is er een avond over 'Alcohol, blowen en grenzen stellen/ In gesprek met je tiener' en zal plaatsvinden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Rianne Krüger (orthopedagoog) zal spreken over dit thema.Wat zijn de gevaren van alcohol- en cannabis(blowen)gebruik op jonge leeftijd? Hoe stelt u grenzen als uw kind hiermee in aanraking komt.
In gesprek gaan met uw tiener kan soms knap lastig zijn. Hoe doet u dit op een manier die zowel positief effect heeft op uzelf als uw tiener.
De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum 'Hoornespassage'. Men dient zich vooraf telefonisch aan te melden bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl. Meer info op www.debrughelpt.nl