Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

HCHWA-D n Op maandag 13 mei vindt in De Wilbert weer het maandelijkse Mantelzorg café Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) plaats. Aanvang 19.30 uur in 't Hof van Wilbert.

Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers, naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte en zorgverleners.

Deze keer zijn de maatschappelijk werker en de psycholoog van het expertiseteam Katwijkse Ziekte van Marente aanwezig en zij kunnen u o.a. informeren over de (neuro-)psychologische behandeling en begeleiding van patiënten met de Katwijkse Zieke. Daarnaast dient het Mantelzorg café om elkaar te ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte. Samen kijken we welke thema's voor het volgende Mantelzorg Café Katwijkse Ziekte interessant zijn.
Het Mantelzorg café vindt elke tweede maandag van de maand plaats. De toegang is vrij. Tijd: tussen 19.30 uur en 21.00 uur. U bent van harte welkom. Wie meer informatie heeft of vragen over de Katwijkse Ziekte kan contact opnemen met het expertiseteam via katwijkseziekte@marente.nl of tel. 06-43263061.


Thema-ochtend De Brug

Loslaten n De Brug houdt op woensdag 15 mei een thema-ochtend over 'Loslaten' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger. Het loslaten van de verslaving van uw kind of partner is noodzakelijk maar makkelijker gezegd dan gedaan. Wat maakt dit zo lastig en hoe kunt u leren dit toch te doen?

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Men dient zich van te voren op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of info@debrughelpt.nl


Bingo in de Molenwijk

wiek n Wijkvereniging Molenwijk-Katwijk/Rijn houdt op vrijdag 10 mei een bingo met mooie prijzen.

Ook is er weer een loterij en een superronde. Aanvang 20.15 uur. Zaal open om 19.00 uur. Wijkgebouw De Wiek', Fresiastraat 19. Onder de 18 jaar heeft geen toegang. Er is een kinderbingo op zaterdag 11 mei, aanvang 14.00 uur.