Nieuwe exposities in Topaz Overduin

kunst n Tot 22 juli zijn er in verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin twee nieuwe exposities te bewonderen. Op dit moment worden glaskunst van Ellen Kuijl en foto's van Fotogroep Katwijk tentoongesteld. Topaz Overduin vraagt regelmatig kunstenaars uit de regio om te exposeren in deze Topaz locatie gelegen aan de duinen. Elke drie maanden is er een nieuwe expositie.

De exposities zijn zeven dagen per week te bezichtigen in de aanliggende gang van restaurant 's Janshoek in Topaz Overduin aan de Nachtegaallaan 5. Bezoek is mogelijk van 10.00 tot 17.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom.

Ellen Kuijl maakt rustieke metalen objecten, waarin zij gefused glas verwerkt. Sinds 2008 is Ellen's vaste werkplaats 'De Smederij', een voormalige smidse in het hart van Zandvoort. De sfeer van 'De Smederij' past naadloos bij het werk dat Ellen maakt. Ellen ontwerpt en produceert tevens glazen objecten: schalen, lampen, sieraden en haar populaire vriendschapspoppetjes. Ellen Kuijl werkt ook in opdracht en geeft workshops.

De Fotogroep Katwijk heeft twintig leden afkomstig uit alle kernen van Katwijk. Elk lid heeft zijn eigen stijl in onderwerpkeuze en techniek. De groep komt regelmatig bijeen om de foto's te bespreken. Die foto's maken de leden niet alleen in de nabije omgeving, maar op de hele wereld.

Aankopen zijn mogelijk via de receptie van Topaz Overduin. Wilt u ook een keer exposeren in Topaz Overduin? Neem dan contact op met de kunstcommissie via expo.in.overduin@outlook.com. Er is weer plek na half 2020.