De kooktruck van PowerSlim staat op 25 april in de Tramstraat. | Foto: PR
De kooktruck van PowerSlim staat op 25 april in de Tramstraat. | Foto: PR Foto:

NewDiet Care in Katwijk

advertorial n Na het succes in Noordwijk en Oegstgeest opent NewDiet Care een vestiging in Katwijk.

NewDiet Care werkt o.a. met PowerSlim en NewFigure. Twee verschillende methodes van afvallen die écht werken en makkelijk vol te houden zijn. NewDiet Care wil nu ook Katwijk kennis laten maken met haar methodes.

Donderdag 25 april wordt de vestiging officieel geopend op de Tramstraat 16. De chef-kok van PowerSlim komt met zijn foodtruck koolhydraatarme hapjes maken en voor een drankje wordt ook gezorgd. Iedereen is van harte welkom.

Met de opening van een vestiging in het centrum van Katwijk hoopt NewDiet Care het makkelijker te maken voor Katwijkers om langs te komen.

Samen met de cliënt bekijkt NewDiet Care naar de methode die past. Er kan een voedingspatroon op maat gemaakt worden, de koolhydraatarme methode van PowerSlim of NewFigure volgens de richtlijnen van de Schijf van 5 in combinatie met supplementen.
De vestiging aan de Tramstraat zal gerund worden door Bernadette den Haan samen met Loes Janson. Loes is (bijna) afgestudeerd diëtiste en heeft al ruim ervaring in het begeleiden van cliënten.
Beide dames zijn deskundige op het gebied van afvallen en beantwoorden graag alle vragen.

NewDiet Care is werkt samen met Huidspecialist Katwijk en Sense Mediq, huidtherapie. NewDiet Care is gevestigd in het pand van Huidspecialist Katwijk, Tramstraat 16.