Sollicitatiehulp in de bibliotheek

Hoornes n Op zoek naar werk of hulp nodig bij het schrijven van een CV of sollicitatiebrief? Kom dan naar het spreekuur Sollicitatiehulp in het digiTaalhuis van de bibliotheek. Peter Niehoff helpt u verder. De hulp is gratis.

Het vinden van een baan is soms moeilijk. Bij het spreekuur in de bibliotheek krijgt u hulp. Bij het maken van een goede CV of bij het schrijven van een sollicitatiebrief en bij het zoeken naar vacatures of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Peter heeft veel kennis en ervaring en helpt graag.

De Sollicitatiehulp zit vanaf woensdag 8 mei elke woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur klaar om te helpen. Het spreekuur is in het digiTaalhuis in Bibliotheek Hoornes. Iedereen kan komen voor gratis hulp bij het solliciteren.


Zangavond met Cantate Deo

Dorpskerk n Op donderdagavond 25 april zal de laatste Zangavond van dit seizoen onder de titel 'Samen zingen in de Dorpskerk' worden gehouden.

De muzikale leiding van deze avond is in handen van Arjan Wolfswinkel. Het toepasselijke thema voor deze zangavond zo vlak na de viering van Pasen is 'Hij is Koning'. Rond dit thema zijn uit diverse zangbundels bekende liederen bij elkaar gezocht, die in de samenzang aan bod mogen komen.

Naast Arjan Wolfswinkel zal er muzikale medewerking worden verleend door het Christelijk Gemend Koor Cantate Deo o.l.v. Alexander Prins. Marc van der Marel en Marquis Bieshaar bespelen de vleugel.

De zangavond begint om 20.00 uur en de deuren van de Dorpskerk gaan open om 19.30 uur.
De toegang is gratis. Wel wordt er aan het slot van de avond een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.