De Nieuwe Kerk is vrijdagavond gevuld met mannen-psalmgezang. | Foto: PR
De Nieuwe Kerk is vrijdagavond gevuld met mannen-psalmgezang. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Voorjaars-Mannenzang in Nieuwe Kerk

zangavond n Op vrijdag 17 mei, aanvang 19.40 uur, wordt in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat, de Katwijkse Mannenzangavond vanwege de enorme belangstelling van deze editie, voor een tweede keer gehouden.

Vanwege de enorme belangstelling voor de Katwijkse Mannenzangavond op 12 april, waarbij de kaarten binnen 1 dag waren uitverkocht, is besloten om deze editie nogmaals te organiseren op vrijdag 17 mei, aanvang 19.40 uur. De kerk is vanaf 19.00 uur geopend.

Bij de voorjaars-mannenzang zullen psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen worden gezongen.

Evangelist Henk Binnendijk, zal de verbindende woorden tussen de te zingen liederen uitspreken rond het themalied van deze avond: 'Van Hem wacht ik een Heilrijk lot". Dit onder begeleiding op het orgel van organist Marco den Toom. Dit zal hij samen doen met Bert Noteboom - de dirigent bij uitstek om de massale zang in goede banen te leiden.

Wie over een plaats in de kerk wil beschikken wordt aangeraden om tijdig de toegangskaarten te bestellen via www.mannenzangkatwijk.nl

De toegangsprijs voor deze avond bedraagt € 5,00 per kaart en kan alleen via de website worden besteld.

In Kerkelijk Centrum Het Anker, aan de overzijde van de Nieuwe Kerk, bestaat bovendien de gelegenheid om – voorafgaand aan de zangavond – deel te nemen aan het 'Mannenzangbuffet'. Meer informatie hierover staat op www.hervormdegemeentekatwijk.nl