Stoomcursus mondharmonica

muziekles n In beachhouse KeyWest is op donderdagavond 9 mei een stoomcursus gericht op het in één avond leren bespelen van de mondharmonica. Binnen 15 minuten speelt iedereen zijn of haar eerste bluesmelodie !

Het samen aanleren van het bespelen van de harmonica is een uiterst vrolijk spektakel; bij de deelnameprijs inbegrepen is een bijzonder goede nieuwe mondharmonica in de toonsoort C. Toegang voor publiek is gratis. In deze workshop voor absolute beginners neemt harmonicaspeler Hans 'homesick' de Vries u mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers.

Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren.

De workshop duurt anderhalf uur; in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen. Deelnemers krijgen lesmateriaal mee en gratis vervolgles via internet.

Deelname kost € 20,00 inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die bij de prijs in zit en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden. Aanmelding en meer informatie via keywest@harmonicaworkshops.nl