Afbeelding
Foto:

Roskam Live

melkboer n Op vrijdag 26 april de avond voor Koningsdag is het weer tijd voor Roskam Live en dit keer gaat het dak er af met Café de Melkboer.

Café de Melkboer is akoestische livemuziek voor alle soorten feestjes en cafés. Geen drums, geen elektrische gitaren, maar de ambachtelijke basis: bas, akoestische gitaar, accordeon, cajun en veel zang. Verwacht geen luidruchtig popconcert, het Volendamse genre of Frans Bauer, maar al het andere kan en mag. Van Amazing stroopwafels tot Golden Earring en van de Dijk tot Bob Dylan en Neil Young.

Roskam Live wordt gehouden in De Roskam aan de Turfmarkt. De zaal gaat open om 20.30 uur. Kaarten a € 5,00 zijn te koop in de Roskam en bij Bike Totaal Luyten aan de Achterweg.


Oranjefeest in De Zwanenburg

senioren n Er staan deze week diverse activiteiten in het teken van Koningsdag op de agenda van het Dienstencentrum De Zwanenburg.

Donderdag 25 april maken we er een ouderwetse ochtend van zoals we dat vroeger gewend waren. Men wordt vanaf 9.30 uur naar binnengeleid onder een heerlijk muziekje daarna worden gezamenlijk de oud-Hollandse liedjes zingen die er vroeger zo werden ingestampt maar wat nooit erg is gevonden. Er is koffie met en natuurlijk zal de oranjebitter of een advocaatje niet ontbreken bij borreltijd. Het is voor iedereen uit heel Katwijk met gratis toegang en gratis consumptie. Iedereen is welkom om 10.00 uur. De oranjebingo hoeft geen verdere aankondiging vrijdag, aanvang 14.00 uur.


Koningsdag Festival

Schuit n Op zaterdag 27 april staat de Dwarsstraat van 12.00 tot 18.00 uur weer vol met enthousiaste mensen voor het jaarlijkse gratis Koningsdag Festival van De Schuit.

Dit jaar wordt het weer een groot feest met 4 fantastische acts op het podium. Uiteraard worden ze bijgestaan door DJ-duo Disco Rebels. Met Batwölf, Personal Trainer, YIN YIN en Son Mieux is het programma weer lekker divers en valt er genoeg te ontdekken.

Voorafgaand aan dit spektakel is er voor de jonge bezoekers vanaf 10.00 uur traditiegetrouw weer een bingo in de tienersoos.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of kijk op Facebook of Instagram.