Kom en Prijsdienst

Dorpskerk n Op zondag 28 april wordt de maandelijkse Kom en Prijsdienst in de Dorpskerk gehouden.

Dit maal zal de dienst worden geleid door wijkpredikant ds. Jac. Jongejan. Zo vlak na Pasen is het toepasselijke thema van deze dienst 'Leven uit Pasen'. Ds. Jongejan houdt in deze dienst 2 korte meditaties met als titel 'Leven uit Pasen = niet meer leven in dienst van de zonde' en 'Leven uit Pasen = leven in de dienst van God'.

Rond dit thema is een mooie selectie van bijpassende liederen samengesteld uit de diverse zangbundels.


Vrouwenkring Naomi

Slotavond n Op woensdag 24 april komt Vrouwenkring Naomi voor de laatste keer bijeen in het seizoen 2018/2019.

Een medewerker van de stichting Kind in Oost Europa is uitgenodigd om te vertellen over hun werk. Er is door de dames enthousiast gespaard voor deze stichting en op deze kringavond zal symbolisch een cheque worden overhandigd, waarop het bedrag staat vermeld. De slotavond heeft een feestelijk tintje. Na afloop is er in de hal nog gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.
Alle vrouwen zijn welkom. De activiteiten van Vrouwenkring Naomi vinden plaats in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Vanaf 19.30 uur is de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en is om ca. 22.00 uur afgelopen.
Meer informatie staat op www.ontmoetingskerkkatwijk.nl


Nigel Woodley spreekt bij Succat Yeshua

holocaust n Zaterdagavond 27 april spreekt Nigel Woodley bij Succat Yeshua, Nigel is voorzitter van de christelijke organisatie Ebenezer Operatie Exodus (Nieuw-Zeeland) en schrijver van het boek 'De holocaust ontmaskerd'. Wat heeft de holocaust ons te zeggen? Een avond waarin de actualiteit tegen het licht van Bijbelse profetieën wordt gehouden. Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Aanvang 20.00 uur. Succat Yeshua, Baljuwplein 10a.


Oranjebingo's in De Roskam

bingo n Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn houdt op woensdag 24 april een kinderbingo en een bingoavond.

De kinderbingo duurt van 14.00 tot 16.00 uur. 's Avonds begint de bingo om 20.00 uur. Dat de bingo's vooral in het teken van gezelligheid staan, spreekt vanzelf. Maar er zijn natuurlijk ook prachtige prijzen te winnen. De avond wordt afgesloten met een wilde bingo en een verloting.