Workshop in Natuurcentrum

Natuur n Op woensdag 17 april van 14.00 tot 15.30 uur is er in het Natuurcentrum Katwijk een creatieve middag voor kinderen in het teken van de lente: bloempotjes beschilderen en versieren met schelpen.

Natuurlijk krijgen de kinderen zaadjes mee naar huis, zodat ze nog lang kunnen genieten van de eigen bloempotjes. Er is plaats voor maximaal twaalf kinderen van 6-12 jaar. De kosten zijn 2 euro per persoon. Opgeven kan via www.natuurcentrumkatwijk.nl/activiteiten Natuurcentrum Katwijk, hoek Boulevard/Voorstraat.


Ochtend NVVH

Hoeden n De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 9.00 uur klaar. Op dinsdag 23 april komt mw. Gorter. Zij heeft het hoedenmuseum "Zet 'm op". Ruim 20 jaar verzamelt zij hoeden en alles wat daarbij hoort. Eveneens volgde zij de opleiding voor Modiste, hoedenmaakster. Zij vertelt over de hoeden, maar brengt ook heel veel hoeden mee die men ook kan passen. Alle dames zijn welkom om kennis te komen maken. Men betaalt voor de eerste keer € 10,00. Voor wie lid wordt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de contributie.