Oranjerock 2019 uitverkocht

op n Binnen 28 uur waren alle tickets voor Oranjerock 2019 verkocht. Maar liefst 95% van de kaarten zijn in Katwijk verkocht. Dat geeft nog maar weer eens aan hoe populair dit festival is binnen de Katwijkse gemeenschap.

Het concept van oergezellig familiefestival met twee podia, vier geweldige acts op het hoofdpodium, drie Katwijkse bands en een uitgebreide kidscorner voor de allerjongste bezoekers is niet meer weg te denken in de laatste week van augustus. Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen krijgt alsnog de kans om Oranjerock 2019 te bezoeken. De Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn gaat binnenkort een win-actie op hun facebookpagina starten.


Voorleesbingo en knutselen

bieb n Op woensdagmiddag 24 april om 14.00 uur staat er weer een leuke voorleesbingo op het programma in de Hoofdbibliotheek. Luister heel goed naar het verhaal en streep alle getallen weg die je tijdens het verhaal hoort. Wie weet win je wel een leuk prijsje. Na de bingo is er nog een gezellige knutselactiviteit. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gratis aanschuiven vanaf 14.00 uur in de Hoofdbieb.


Bingo- en kaartavond

DVS n Op vrijdagavond 19 april houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) een bingo én een klaverjas- en jokeravond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Voor beiden geldt dat er weer mooie prijzen te winnen zijn, zoals cadeau- en dinerbonnen en maak kans op de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Voor de bingoavond is iedereen vanaf 16 jaar welkom. Voor de kaartavond is iedereen vanaf 18 jaar welkom.