In het pand Huidspecialist Katwijk zijn nu nog meer specialismen onder één dak. | Foto: PR
In het pand Huidspecialist Katwijk zijn nu nog meer specialismen onder één dak. | Foto: PR Foto:

Open dag in vernieuwd pand van Huidspecialist Katwijk

heropening n Sinds de opening in 2016 aan de Tramstaat is Huidspecialist Katwijk uitgegroeid tot een drukbezocht en goed gewaardeerde salon. Onlangs besloot eigenaresse Marja Haasnoot het pand uit te breiden en hebben Sense Mediq, praktijk voor huid- en lasertherapie en NewDiet Care afvallen hun intrek genomen. Vanaf medio september zal ook de Kiewiet de Jonge Kliniek voor cosmetische dermatologie in het pand gaan vestigen. De officiële opening van het vernieuwde, uitgebreide pand vindt plaats op 25 april.

Door de drie ondernemingen in één pand te vestigen kunnen klanten profiteren van een uitgebreid pakket op het gebied van natuurlijke schoonheid op één locatie. De behandelingen van de huidspecialisten kunnen gecombineerd worden met de huid- en lasertherapie van de huidtherapeut. Bijvoorbeeld bij de behandeling van acne, couperose, pigment en huidveroudering. Hetzelfde geldt voor de combinatie van Lypossage & de Bodyshaper met het afvallen bij NewDiet Care wat zorgt voor gewichtsverlies, contourverbetering, huidversteviging en vermindering van cellulitis.

Tijdens de officiële opening op 25 april tussen 14.00 en 20.00 uur nodigen Huidspecialist Katwijk, Sense Mediq en NewDiet Care alle geïnteresseerden uit om onder het genot van een hapje en een drankje kosteloos kennis te maken met verschillende specialisaties.

De huidtherapeute geeft een uitgebreide huidanalyse en advies met een skinscanner. Bij de huidspecialisten kan ervaren worden hoe bindweefselmassage op het gezicht voelt. Er wordt een intake Lypossage en Bodyshaper en verjongende oogbehandeling gegeven. NewDiet Care geeft een gratis intake afvallen met Powerslim, NewFigure, Diëtist of Slank & Vitaal.

Inschrijven voor de open dag kan via info@tramstraat16.nl. Tel. 2402449 voor meer informatie.