Paaszangavond

Bovenstem n Op donderdag 18 april wordt er in de Fonteinkerk aan de Willem de Zwijgerlaan een paaszangavond gehouden worden die in het teken staat van de lijdenstijd.

Op de vooravond van de Goede Vrijdag is er samenzang van liederen rondom het thema 'Aanschouw het wond're kruis'. Naast samenzang, onder begeleiding van organist Huig van der Meij, brengt de Bovenstemgroep ook een aantal liederen ten gehore.
De kerk is open om 19.00 uur, aanvang van de zangavond is om 19.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Meer informatie staat op www.bovenstemgroepkatwijk.nl


Zangavond met Cantate Deo

Dorpskerk n Op donderdagavond 25 april zal de laatste Zangavond van dit seizoen onder de titel 'Samen zingen in de Dorpskerk' worden gehouden.

De muzikale leiding van deze avond is in handen van Arjan Wolfswinkel. Het toepasselijke thema voor deze zangavond zo vlak na de viering van Pasen is 'Hij is Koning'. Rond dit thema zijn uit diverse zangbundels bekende liederen bij elkaar gezocht, die in de samenzang aan bod mogen komen.

Naast Arjan Wolfswinkel zal er muzikale medewerking worden verleend door het Christelijk Gemend Koor Cantate Deo o.l.v. Alexander Prins. Marc van der Marel en Marquis Bieshaar bespelen de vleugel.
De zangavond begint om 20.00 uur en de deuren van de Dorpskerk gaan open om 19.30 uur.
De toegang is gratis. Wel wordt er aan het slot van de avond een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.