Paasmarkt aan de Boulevard

Markt n Katwijkse winkelcentrum Zeezijde bruist van de activiteiten op Paaszaterdag 20 april. Voor de eerste keer wordt op het evenementenplein aan de Boulevard tegenover de drukke Voorstraat in het actieve winkelcentrum een Paasmarkt gehouden. Een initiatief van Bonnie Wiegel van B.O.B. Promotions die jaarlijks de creativiteitsmarkt in Katwijk organiseert.

Het aantal deelnemers is ver boven de verwachting. Zeer gevarieerd met onder meer een palingrokerij, creativiteit, kunst en uiteraard heel veel koopjes.
Extra aandacht genieten de deelnemers van Paspartoe die hun eigen gemaakte kunst verkopen. Er is een workshop sieraden maken en bezoekers kunnen in klederdracht op de foto. De kinderen kunnen zweven in de zweefmolen en springen aan de elastieken van de Bungee. Gezellige muziek zorgt voor een vrolijke sfeer.
Wie ook op de markt wil staan kan zich inschrijven via www.b-o-b.nl De markt is geopend van 10.30 tot 18.00 uur.


Geen inzameling HOEKatwijk

dicht n In verband met de Paasdagen kunnen er op zaterdag 20 en 27 april géén goederen worden gebracht bij het inzameladres van chr. Stichting HOEKatwijk aan de J. van der Vegtstraat 1.

Vanaf zaterdag 4 mei kan men weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht om goederen in te leveren bij de voormalige smederij Haasnoot aan de van der Vegtstraat 1. Welkom zijn schone en hele kleding, schoenen, linnen- en beddengoed, gordijnen, medicijnen (mits de houdbaarheidsdatum niet verlopen is) en incontinentiematerialen/verbandmiddelen.