Benefietconcert voor Als kanker je raakt

concert n Op vrijdag 5 april wordt er een benefietconcert gehouden, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan de stichting Als kanker je raakt.

Medewerkenden aan dit concert zijn: Chr. Koor 'Mare Canto' o.l.v. Henny Mugge; Jongerenkoor 'Dvoted' o.l.v. John Haasnoot; Gospelkoor 'Romans Twelve' o.l.v. Marc van Starkenburg; Musici Muziekvereniging DVS.

De avond vindt plaats in de Vredeskerk, Baljuwplein 1. Aanvang 19.30 uur, kerk open 19.00 uur. Toegangsprijzen: € 5,00; kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50. Deze zijn te koop via www.alskankerjeraaktwebshop.nl, bij Chr. Boekwinkel Het Baken, Secr. Varkevisserstraat 37 en via de koorleden.


Schoolspullenpas

voorzieningen n Ook dit jaar kunnen inwoners van Katwijk met een laag inkomen een schoolspullenpas aanvragen voor hun schoolgaande kinderen. De pas kan aangevraagd worden tot en met 31 augustus. U kunt een pas aanvragen als u kinderen hebt tussen de 4 en 17 jaar en u een inkomen hebt dat niet hoger is dan 120% van de bijstandsnorm.

De schoolspullenpas is een betaalmiddel waarmee schoolspullen zoals schriften, pennen, etuis en dergelijke gekocht mogen worden. Als u de pas voor 20 juni aanvraagt, krijgt u deze vanaf 1 juli thuisbezorgd. Aanvragen gaat eenvoudig via de website van stichting Leergeld. Ga naar www.elkkinddoetmee.nl/katwijk-voorzieningen en kies voor de optie schoolspullenpas. Op de pagina die dan volgt, kunt u het aanvraagformulier invullen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u de pas automatisch per post thuisgestuurd.
Op de website is ook te zien of men in aanmerking komt voor de schoolspullenpas of andere voorzieningen.