Concert Kees de Vreugd en Romans Twelve

tripodia n Singer/songwriter Kees de Vreugd lanceert op zaterdag 6 april met een concert in Tripodia/Katwijk zijn debuutalbum 'Morgen start vandaag'. In het voorprogramma treedt Romans Twelve op. Het concert begint om 19.55 uur en de toegang is gratis.

Het album telt veertien songs waarin je de liefde voor het pure, rauwe Nederlandse geluid kunt horen. De songs zijn gevormd door het leven en geschreven vanuit hoop. Aan het debuutalbum werkten bekende musici mee. De deuren van Tripodia gaan om 19.15 uur open.


Vrijwilligers gezocht

molen n Welzijnskwartier zoekt vrijwilligers om eens per week een uur huiswerkbegeleiding aan basisschoolkinderen te geven. Dit gaat plaatsvinden op dinsdagmiddag. Ook zoekt men vrijwilligers die activiteiten met kinderen willen begeleiden. Denk hierbij aan een filmmiddag, knutselmiddag, muziek maken, etc. Er is zeer veel ruimte voor eigen inbreng. Deze activiteiten gaan twee keer per maand op woensdagmiddag plaatsvinden in Trefpunt de Molen, Fresiastraat 18a. Meer informatie bij Marloes de Mooij: 06-13423863 of marloes-demooij@welzijnskwartier.nl