Zorgen in en voor het gezin

Toerustingsochtend n De samenleving om ons heen verandert snel. De ontkerkelijking van Nederland zet door en mensen raken steeds verder vervreemd van het verleden. Die veranderingen zijn ook merkbaar in het gezin, de hoeksteen van de samenleving.

Veel jongeren trekken weg van de kerk en kiezen voor een leven buiten de christelijke gemeente. Als die keuze eenmaal is gemaakt, lijkt er vaak geen weg meer terug. Tegelijkertijd beseft men hoe belangrijk het is, deze jongeren vast te houden. Veel mensen ervaren echter moeite in het omgaan hiermee. Wat kunnen jongeren, ouders, grootouders en de christelijke gemeente in zo'n situatie doen?

Op zaterdagochtend 6 april hoopt ds. Van den Brink op die vraag antwoord te geven tijdens een lezing in Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 7, over het thema 'Zorgen in en voor het gezin'. Er is kinderoppas.


Collectanten gezocht

MLD n Voor de jaarlijkse collecte van de Maag-lever-darmstichting zoeken wij collectanten voor diverse wijken in Katwijk a/d Rijn. De collecte vind plaats in de week van ma. 6 t/m zat. 11 mei. Opgeven kan bij Yvonne Bruningmeijer, tel. 06-29484626 of via yvmabr@gmail.com