Vrouwencafé

Dorpskerk n Op woensdagavond 10 april is er weer Het Vrouwencafe 2019 in Het Dorpshuis aan de Kerklaan 10. Te gast is plaatsgenote Gesa van Delft, jeugdverpleegkundige, schrijfster. Entree 5 euro p.p. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Er is koffie en cake en na afloop een hapje en drankje zodat men nog even gezellig kan napraten. Graag opgeven bij Jet, tel. 06-45267648 of Weinie, tel. 06-14736044 of weiniek@hotmail.com


Verkoping Damaris

gzb n Vrouwenvereniging Damaris houdt op zaterdag 6 april van 10.00 tot 14.00 uur haar jaarlijkse verkoping in het Maranathacentrum aan de Poolster. Er is weer van alles te koop: planten, kraamcadeautjes, sjaals, taarten, landelijke woonaccessoires. Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Bovendien wordt er op locatie vis gebakken. De opbrengst is voor de Gereformeerde Zendingsbond.


Grote verkoopdag

lydia n De jaarlijkse verkoopdag, georganiseerd door de hersteld hervormde vrouwenvereniging Lydia vindt plaats op zaterdag 13 april, van 10.00 tot 14.00 uur op het terrein en in de zalen van de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 9. Er is verkoop van allerlei goederen en snacks. Ook de verkooptafels met vers fruit, eieren, huisgemaakte advocaat en boeken, zijn er weer. Vers gebakken vis of haring is bij de opgestelde viskraam verkrijgbaar. In de grote zaal zijn koffie/fris, belegde broodjes en slaatjes te koop. Voor de jongere kinderen zijn er spellen en een snoepkraam. In een workshop kunnen jongeren een prachtige tol maken. Ook zijn er mooie prijzen te winnen bij de enveloppenstand en de stuiverpot. Voor het eerst is er ook goede tweedehands kleding voor baby en peuter te koop, evenals speelgoed dat een nieuwe kans dient te krijgen.