John Hoogeveen in zijn bedrijf. | Foto: Piet van Kampen
John Hoogeveen in zijn bedrijf. | Foto: Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

Cerados heeft de mooiste tegels voor het hele huis

tegels n Begin dit jaar opende John Hoogeveen zijn bedrijf aan de Taanderstraat op bedrijventerrein 't Heen. In de ruime en overzichtelijke showroom biedt hij een prachtige collectie tegels aan. De klant kan er kiezen uit een ruim assortiment wand- en vloertegels voor elk budget. Een collectie van ruim 200 tegels waar de ondernemer trots op is.

Door Piet van Kampen

Cerados kan een breed publiek bedienen. Voor de woonkamer, de badkamer, het toilet, de keuken en de gang zijn er veel soorten tegels leverbaar in de maten van 10 x 10 cm tot wel 150 x 150 cm. Ook (bedrijfs)projecten kunnen van zijn tegels worden voorzien.

Het is moeilijk een keuze te maken uit de verschillende dessins en kleuren zo groot is de collectie. Zelfs tegels die de klant op internet heeft gezien kan Cerados op aanvraag leveren. Eigenlijk geen nee te koop dus.

A-kwaliteit

Eigenaar Hoogeveen: 'Ik importeer de tegels uit heel Europa. Het zijn allemaal A-kwaliteit tegels van de beste merken. De trend is momenteel dat er veel vraag is naar natuursteen look tegels en keramisch houtlook is ook erg populair. Voor klanten die de gekochte tegels door vakmensen willen laten aanbrengen/leggen werk ik samen met gerenommeerde bedrijven, zodat de klant van vakwerk verzekerd is. Ik mocht laatst zelfs tegels leveren aan een groot hotel in Amsterdam' vertelt de eigenaar met bescheiden trots.

Elke klant krijgt persoonlijke aandacht en advies bij de aankoop. Dat is een goede zaak, want het is een investering voor een lange periode. Buiten de openingstijden om kan de klant ook een afspraak maken als extra service van de ondernemer.

Cerados is gevestigd aan de Taanderstraat 18a boven DW Kozijnen. Voor meer informatie over het bedrijf: www.cerados.nl.