Nieuw meldsysteem openbare ruimte

fixi n Vanaf donderdag 21 maart kunnen inwoners een melding openbare ruimte doen via www.fixi.nl of www.katwijk.nl Op de gemeentelijke website wordt men automatisch doorgelinkt naar de website van Fixi. Fixi vervangt het verouderde huidige meldsysteem van de gemeente (PREVENT).

U kunt overal en altijd eenvoudig uw meldingen openbare ruimte doorgeven aan de gemeente. Men geeft door om wat voor melding het gaat, klikt de locatie aan, neemt eventueel een foto, vult men de gegevens in en verstuurt de melding. Daarnaast is het ook nog mogelijk om meldingen telefonisch doorgeven. Fixi wordt door meerdere gemeentes in de Duin en Bollenstreek gebruikt.


Woensdag Wandelen voor Water

uitgesteld n Vanwege de harde wind was het woensdag 13 maart te gevaarlijk om met grote groepen kinderen op de fiets naar de Boulevard te gaan. De kinderen van tien basisscholen hebben wel al erg hun best gedaan met sponsors zoeken. Er is een prachtbedrag opgehaald voor een project van ZOA in Nigeria. Ze starten woensdag 27 maart om 10.00 uur bij de Oude Kerk. Om ongeveer 11.45 uur wordt het totaal bedrag bekend gemaakt.


Benefietconcert voor Als kanker je raakt

concert n Op vrijdag 5 april wordt er een benefietconcert gehouden, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan de stichting Als kanker je raakt (www.alskankerjeraakt.nl).

Medewerkenden aan dit concert zijn: Chr. Koor 'Mare Canto' o.l.v. Henny Mugge; Jongerenkoor 'Dvoted' o.l.v. John Haasnoot; Gospelkoor 'Romans Twelve' o.l.v. Marc van Starkenburg; Musici Muziekvereniging DVS.

De avond vindt plaats in de Vredeskerk, Baljuwplein 1. Aanvang 19.30 uur, kerk open 19.00 uur. Toegangsprijzen: € 5,00; kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50. Deze zijn te koop via www.alskankerjeraaktwebshop.nl, bij Chr. Boekwinkel Het Baken, Secr. Varkevisserstraat 37 en via de koorleden.