Stemmen op De Brug

zonne-energie n Stichting De Brug is genomineerd door het Eneco Luchterduinenfonds. Het Eneco Luchterduinen Fonds ondersteunt projecten die bijdragen aan de verduurzaming van de kust, het versterken van de kustbeleving en initiatieven op het gebied van energiebesparing of duurzame energie.

De Brug heeft op een deel van het dak zonnepanelen. De wens is om ook de rest van het dak te voorzien van zonnepanelen. De publieksjurering is gestart. Stemmen kan tot en met 27 maart. Via de link op www.debrughelpt.nl kan men een stem uitbrengen.


Philadelphia gezinsdienst

Sien n Zondag 17 maart om 15.00 uur is er een bijzondere gezinsdienst voor mensen met een beperking en belangstellenden in het Maranatha Centrum aan de Poolster 2. De spreker is dominee F. van den Bosch. Muzikale medewerking wordt verleend door de Berghsingers uit Noordwijk. Na afloop kan men elkaar ontmoeten onder het genot van koffie of frisdrank.


Koffieochtend

Andreas n In het Kerkhaventje wordt op dinsdag 19 maart de laatste koffieochtend van het seizoen gehouden. Als spreekster is Anke Minnee uitgenodigd. Zij houdt een inleiding over het thema 'Huwelijk met een lach'. Muzikale medewerking wordt verleend door zanggroep De Kandelaar. Vanaf 9.15 uur staat de koffie/thee klaar. De ochtend duurt van 9.30 tot 11.30 uur.


Sion-ochtend

Anker n Op 27 maart om 9.30 is er een koffieochtend in het Anker aan de Voorstraat. Tonneke Bijker zal spreken over het thema: Gebonden of Verbonden in relatie.