Zingend geloven

Ichthus n Op woensdagavond 20 maart is het in de grote zaal van de Ichthuskerk weer 'Zingend geloven'.

Samen zingen we bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Joh. de Heer en Opwekking. Al zingend mogen we elkaar bemoedigen in het geloof en mag onze God alle eer ontvangen. Iedereen is welkom. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, voor de pauze 'Galilea' en na de pauze 'De Hemel dichterbij'.


Wijkavond met Jack Nugter

Andreaswijk n Op donderdag 14 maart spreekt Jack Nugter over het thema 'De verbonden in de Bijbel'.

Inmiddels is het weer de laatste studieavond waarin Jack zal spreken over Het verbond van Christus welk ons verbindt met Hem. Het nieuwe verbond.
De Andreas-wijkavond zal gehouden worden in het Kerkhaventje naast de Oude Kerk aan de Boulevard en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Vergeet niet een Bijbel mee te nemen.


The Hillbillies in de Kelder

rockabilly n Op donderdagavond 14 maart staat er een band in de kelder van Café De Branding die op tournee is door Europa, namelijk The Hillbillies die uit Frankrijk komt.

Een goede stevige up-tempo rockabillyband uit Frankrijk die covers en eigen werk speelt. De avond begint beneden in de kelder om 21.00 uur en de band begint met spelen om 21.30 uur. De entree is gratis. De Branding/Kelder bevindt zich op Voorstraat 12.


Interactieve gezinsdienst

ONTMOETINGSKERK n Op zondag 17 maart wordt een speciale In-de-rooie-draad-dienst gehouden. Een interactieve gezinsdienst met als thema 'De hemel gaat open'. Martin van der Linden zal deze dienst leiden. Het combo 'De Dafans' zorgt voor enthousiaste muzikale begeleiding. De kinderen nemen na de dienst in ieder geval nog iets persoonlijks mee naar huis. De dienst begint om 10.00 uur en wordt gehouden in de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64.