Cover The Cage speelt in The Pocket

poppodium n Na een aantal verzoeken is het dan zover. Cover The Cage (CTC), een band met meerdere Katwijkse bandleden die ook regelmatig bezoeker zijn van het café aan de Badstraat, gaat optreden op het poppodium. Dat gaat zij doen op donderdag 14 maart.

Cover The Cage (CTC) is een coverband die zich na het behalen van de finale van bandcompetitie Clash of The Coverbands, in razend tempo en in korte tijd op de kaart heeft gezet in het coverbandcircuit van Nederland.
Met een mix van hits uit de Top 2000 tot hits uit de Top 40 van vandaag, kan de band en ook het publiek alle kanten uit. De bezetting bestaat uit zanger (incl. akoestische gitaar en kazoo), zangeres, drums, bassist, gitarist en toetsenist, waar de helft van de bezetting conservatorium geschoolde muzikanten zijn.
Het optreden begint om 21.00 uur.


Gemeenteavond in de Fontein

Benjamin n Op donderdag 21 maart houdt wijkgemeente Benjamin een wijkavond in de Fonteinkerk aan de W. de Zwijgerlaan.

Spreker is de evangelist Jan Bayense van de Stichting 'Een Boodschap voor Kerkrade'. Hij zal spreken over zending in eigen land; evangeliseren in een stad met 46.000 inwoners waar geen Protestantse of Evangelische gemeente is.
Inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee aanvang 20.00 uur, sluiting 22.00 uur. Er zal een collecte gehouden worden voor de onkosten.


Vrouwenochtend

maranatha n alle vrouwen zijn welkom op de vrouwenochtend van wijkgemeente Maranatha op donderdag 28 maart.

Het eerste gedeelte bestaat uit een inleiding met als thema 'Kijk omhoog, naar de Zoon'. Na de pauze wordt er weer iets creatiefs gemaakt.
Het programma begint om 9.30 uur en eindigt om 11.30 uur. Er is oppas aanwezig. De kosten bedragen € 10,00. Opgeven is mogelijk t/m vrijdag 22 maart via vrouwenochtendmaranatha@hotmail.com of tel. 06-82820181 (tussen 19 en 21 uur).


All Together

hightea n Op donderdagmorgen 21 maart is er een samen komst voor (jonge) vrouwen in de Pni?lkerk aan de Hoorneslaan.

Miep van der Woude verzorgt de inleiding. Het thema is 'Als het leven soms pijn doet'. Tijdens deze high tea-ochtend deelt men het lekkers met elkaar en gaat men in gesprek over het thema.
Alle vrouwen zijn hartelijk welkom. Neem dus gerust iemand mee.
De inloop is vanaf 9.00 uur en start 9.30 uur.