Inloopavond HCHWA-D

stamboom n Donderdagavond 21 maart, om 20.00 uur, houdt vereniging HCHWA-D weer een inloopavond in de Roskam, Turfmarkt 2. De avond is laagdrempelig en informeel.

Op deze avond zullen mensen van het Katwijks Museum aanwezig zijn, die wellicht iets kunnen vertellen over uw stamboom. Ook wordt kort de stand van zaken van het Aurora onderzoek toegelicht.
Iedereen die zich betrokken voelt, behoefte heeft aan contact met andere betrokkenen of misschien wel met een vraag rond loopt, is vanaf 20.00 uur welkom in de Roskam.

Nadere informatie staat op www.hchwa-d.nl of op www.facebook.nl/vereniging-HCHWA-d


Klaar voor de brexit?

MuziekQuiz n Op zaterdag 23 maart staat de leukste MuziekQuiz uit de regio staat weer op stapel in De Boemerang. De heren van MusiQuest hebben de winteravonden goed benut. Archieven zijn afgestoft en er zijn weer bijzondere rondes in elkaar gezet.

Het thema van deze avond is BREXIT. De muzikale omlijsting komt deze keer van de getalenteerde Miel. One Voice, One Guitar is zijn motto. Deze Rotterdamse muzikant maakt er een uitdaging van bekende rock en pop songs op geheel eigenwijze te vertolken.

Deelname aan de quiz kost een tientje voor een team van 6 vrienden, buren, familieleden of collega's. De Boemerang is te vinden aan de Huetingstraat 36.

Voor 11 mei alvast vrij, dan staat namelijk de volgende MuziekQuiz alweer op de agenda.


Lezing bij Succat Yeshua

Gebedsaltaren n Op zaterdagmorgen 16 maart spreekt Amanda Buys bij Succat Yeshua.

Amanda Buys is een inspirerende docente uit Zuid-Afrika, die op een bijzondere manier door de Heer gebruikt wordt op het gebied van bevrijding, geestelijke strijd en innerlijke genezing. Amanda heeft zelf een indrukwekkend getuigenis over Gods genezende en bevrijdende kracht. Amanda en haar man Roly Buys hebben Kanaan Ministries opgericht vanuit het verlangen om de gemeente van Christus te dienen en te onderwijzen. Ze zal spreken over 'Gebedsaltaren'.
De lezing begint rond de klok van 10.30 uur. Men is welkom op Baljuwplein 10a.