Haringrock vindt dit jaar op 12 en juli plaats. | Foto: Tineke Jonker
Haringrock vindt dit jaar op 12 en juli plaats. | Foto: Tineke Jonker Foto:

Ondernemers omarmen Haringrock en vrijmarkt

Festival n De vrijwilligers van Haringrock zetten op dit moment alle zeilen bij om het muziekfestival plasticvrij te maken, maar het ook voor de muziekliefhebber verder te ontwikkelen. Haringrock is inmiddels ook tot een platform gemaakt voor Katwijkse ondernemers, waarbij netwerken, gezien worden, de sponsor award en het Ondernemersplein belangrijke items zijn binnen de organisatie.

Er zijn op dit moment zo'n 55 landelijke aanmeldingen binnen van standhouders die graag mee willen doen aan de Katwijkse Vrijmarkt. Dit houdt gelijk in dat deze markt in één klap de grootste vrijmarkt van de Bollenstreek wordt.
De markt zal uitgestald worden op een groot deel van de Boulevard. Ook het winkelcentrum zal weer bol staan van de activiteiten. Op het Ondernemersplein zullen zich unieke taferelen af gaan spelen. Zo staat het 'Dinner in the Sky' gepland en Arie Kuijt een blue fin-tonijn gaan fileren voor Stichting Hartekind. Twee unieke programma's die landelijk de aandacht zullen gaan krijgen.

Het Ondernemersplein, de markt, en het festivalterrein zullen met elkaar in verbinding staan. De visserijambachten zullen zoveel mogelijk in de nabijheid van de Tonnen poort worden geplaatst.

Het moet een feest zijn voor iedereen dat ook nog eens landelijk onder de aandacht zal worden gebracht. Organisator Ton Frissen van Haringrock blijft positief. "Ieder jaar hebben wij nu al van een mooi evenement en uitermate goede weersomstandigheden mogen genieten, wat ieder jaar resulteerde in veel bezoekers "
De vrijmarkt en het Ondernemersplein vinden plaats op zaterdag 13 juli. Haringrock zal op 12 en 13 juli plaats vinden. Het programma van dit tweedaagse festival zal op 4 maart naar buiten worden gebracht.

Opgeven voor de vrijmarkt kan iedereen die maar iets te koop heeft of iets anders wil laten zien. Aanmelden hiervoor kan via www.haringrock.nl/markt Ondernemers die hun producten of dienstverlening middels het Ondernemersplein willen laten zien aan een groot publiek, kunnen contact opnemen met MKB.Leidenkatwijk@rabobank.nl Wil je deelnemen aan Dinner in the Sky en alles op grote hoogte willen beleven, neem dan contact op met info@dinnerintheskynederland.nl