| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Egel en de trollebol

POPPENTHEATER n Op woensdagmiddag 13 maart om 14.30 uur speelt Poppentheater Max Verstappen bij K&O de voorstelling 'Egel en de trollebol'.

Egel geniet al weken van het prachtige weer in het bos. Maar, de zon blijft schijnen. De dieren in het bos krijgen dorst. In het bosmeer is altijd genoeg water voor alle dieren om te drinken. Maar nu kan dat niet, wat is er toch aan de hand? Dan hoort Egel dat een enorme Trol het bosmeer gebruikt om lekker te badderen. Hij zoekt Trollebol op, maar deze wil het meer voor zichzelf houden. Egel probeert hem slim af te zijn, lukt dat?

Na afloop van de voorstelling is er (gratis) koffie en thee voor de volwassenen. De kinderen worden getrakteerd op een lekkere verrassing.

Kaartjes à € 6,00 zijn te bestellen via www.kenokatwijk.nl of kaartjes bij K&O aan de Sluisweg 16, tel. 4016400 (ma. t/m vr. tussen 9.00 en 13.00 uur). Zaalprijs € 7,00.


Omgaan met conflicten

Thema-ochtend n De Brug houdt op woensdag 13 maart een thema-ochtend over 'Omgaan met conflicten' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug. Het leven met een verslaafd persoon geeft vaak conflicten. Hoe ontstaan conflicten, hoe kunt u deze het beste oplossen en welke stijl van conflicthantering past u hierbij toe?

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Men dient zich van te voren op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl


Vinologie bij K&O

Cursus n Op woensdag 20 maart start Chiel Kuiper weer met de lessen vinologie, een populaire cursus bij K&O.

Wijn is een product vol van verhalen, zinnig en onzinnig. Tijdens de cursus leert men de mysteries te doorgronden.

De lessen bevatten 1 uur theorie en 1 uur voor het proeven en beoordelen van 5 verschillende wijnen.
De 3 cursusavonden duren van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 45,00. Kijk voor verdere info en direct inschrijven op www.kenokatwijk.nl of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16.