Bingo's in De Roskam

Bingo n Woensdag 27 februari houdt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn twee bingo's. De kinderbingo is om 14.00 uur. Bingo in Katwijk aan den Rijn is een avondje uit met kans op mooie prijzen. De avond begint om 20.00 uur. De avond wordt afgesloten met een wilde bingo en een verloting. De bingo's vinden plaats in De Roskam aan de Turfmarkt.


Disco 30 plus

Voorverkoop n Op zaterdag 16 maart is er weer een editie van Disco 30 plus in De Roskam aan de Turfmarkt.

Lekker dansen of luisteren naar de muziek uit uw jeugd, Geniet weer van de soul en de disco uit de jaren zeventig en tachtig. Ook veel hits uit de jaren negentig en ietwat moderne muziek.
De zaal gaat om 20.30 uur open. Men kan dan al genieten van achtergrondmuziek uit de jaren ´60. Vanaf 21.15 uur start DJ Arie van Rooijen met de grootste dance classics van toen.
Kaarten kosten aan de deur € 7,50. De voorverkoop is weer gestart bij Shell-De Jong, Julianalaan en in de Roskam of via arievanrooijen@hotmail.com Dan betaalt men € 5,00. Parkeren, garderobe en toiletten gratis.


Vakantie Bijbel Club in Het Anker

Kinderclub n In de herfstvakantie, op donderdag 28 februari van 10.00 tot 12.00 uur is er weer Vakantie Bijbel Club in Het Anker aan de Voorstraat. De kinderen gaan luisteren naar een Bijbelverhaal. Voor de kinderen van 4 tot 8 jaar zijn er knutselwerkjes en is er een poppenkast. Voor de kinderen van 8 tot 12 jaar is er een Bijbelquiz en knutselopdracht. Ouders die het leuk vinden om deze ochtend mee te draaien zijn welkom om te helpen.