Dagelijks ontbijt bij Inloophuis De Brug

Inloophuis n In het Inloophuis van De Brug is het gezellig en onder het genot van een bakje koffie of thee kunnen de gasten hun verhaal kwijt. Er is ook altijd tijd voor een spelletje of een potje poolbiljarten. De warme maaltijd geeft aan de gasten, die vaak eenzaam zijn, een vast element in hun dagritme.


Als nieuwe activiteit wordt nu tussen 9.15 en 10.30 uur aan de inloophuisgasten de gelegenheid geboden de dag te beginnen met een gezond ontbijt. Hiermee biedt De Brug een extra schakel in de dagstructuur van mensen met een verslaving en psychiatrische of psychosociale problemen. Ook is er gelegenheid om al dan niet met begeleiding creatieve en muzikale talenten te ontplooien of weer op te pakken. Vanaf maart is er na het ontbijt op woensdag een vrijwilliger aanwezig om de creatieve activiteiten te begeleiden en een groepswerker kan op aanvraag gitaarles geven. Gasten kunnen ook zelf creatief of muzikaal bezig zijn op andere momenten.
Voor het ontbijt en de warme maaltijd graag een dag van tevoren aanmelden (warme maaltijd elke dag behalve zondag van 13.00 tot 13.30 uur); ontbijt elke dag behalve zaterdag en zondag. Meer info, aanmeldingen op tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl Inloophuis, Schaepmanstraat 1 (zijdeur Gr. van Prinstererweg).