| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Expired Faces in voorprogramma Eagles

coverband n De band the Expired Faces is een band met Katwijks bloed. Op zaterdag 2 maart speelt de band in het voorprogramma van The Ultimate Eagles in Tripodia.

Willem Kuijt, Jan Hazenoot, Dirk Plugge, Peter Winters, en Volker van Hameren zijn het muzikale gezelschap zijn ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de muziekscene van Katwijk en omstreken.
Het repertoire bestaat grotendeels uit songs van de jaren '60 tot en met '90 en laat zich omschrijven als een reis door de geschiedenis van de popmuziek.

Een sterk punt van de band is, dat zij hun repertoire zowel elektrisch als akoestisch ten gehore kunnen brengen. De mannen staan bekend om hun veelzijdigheid van elektrisch spijkerhard tot akoestisch fluisterzacht.
De band wordt momenteel veel gevraagd om optredens te verzorgen op feesten en in muziekcafés. Anderzijds is de band ook een graag geziene gast op festivals. De band stond eerder al op grote festivals en lieten hier een verpletterende indruk achter.

Kaarten hiervoor zijn te koop via Juwelier Parlevliet in de Badstraat en bij BAR 70 op de boulevard. Online via www.briesaanzee.nl