'Kerk voor de buurt'

Thema-avond n Op welke manier kun je als kerk iets betekenen voor je omgeving? Waarom zou je dat eigenlijk willen, waarom je zoveel moeite op de hals halen? En áls je het wilt, wat doe je dan? Op welke bewoners richt je je aandacht? En wat hoop je eigenlijk te bereiken?

Over dit soort vragen wisselt ds. René van Loon van gedachten met de bezoekers van de thema-avond die de Bethel- en Rehobothwijk samen houden op donderdag 28 februari.
Her en der in het land zijn er allerlei initiatieven, waardoor kerken echt wezenlijk iets voor hun buurt betekenen. Wellicht kunnen Katwijkse kerken daar nog iets van leren en het toepassen in hun eigen omgeving.
Tijdens de avond zal er ook een boekentafel zijn met werk van ds. Van Loon, o.a. zijn boek 'Kerk voor de buurt' waarop de presentatie is gebaseerd. Van Loon is predikant van hervormde wijkgemeente De Samaritaan in Rotterdam-Noord en de opbrengst van de boekverkoop komt ten goede aan het diaconale werk aldaar.
Belangstellenden zijn welkom op 28 februari in de wijkzaal van het Maranatha Centrum aan de Poolster. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.


Kledingactie

Bethelwijk n Mede vanwege logistieke veranderingen bij de stichting Dorcas, stopt de Bethelwijk met de kledingactie die ieder voor- en najaar wordt gehouden.

De organisatie is dankbaar voor alle kleding, geld of steun in welke vorm dan ook.


Wie toch graag kleding wil blijven doneren aan dit doel kan dat het gehele jaar doen bij de Dorcas winkel aan de Sandtlaan 36, Hal C10. De winkel is te bereiken op tel. 2501836 of via dorcaswinkelkrv@dorcas.nl


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 22 februari houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51.

Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.