Buurtcafé in De Schelp

schelp n Vrijdag 22 februari is er in De Schelp een gezellig buurtcafé voor mensen die eens een avondje gezellig uit willen en anderen willen ontmoeten. Er wordt muziek gedraaid uit de jaren '60, '70 en '80 om naar te luisteren of lekker op te dansen. Iedere laatste vrijdagavond van de maand vanaf 19.30 uur gaan we onder het genot van een drankje en een hapje terug in de tijd.

Even wegdromen bij muziek van Elvis, Golden Earring of Fats Domino. Een gezellige avond waarop je zelf bepaalt wat je doet. Wil je dansen dan kan dat, maar je kunt ook gewoon een praatje maken en een drankje drinken. Kortom: gewoon lekker ongedwongen genieten. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Deze activiteit is een initiatief van een aantal buurtbewoners en vrijwilligers, met als doel mensen met elkaar in contact te brengen en de onderlinge band binnen de wijk te versterken. Het Buurtcafé wordt ondersteund door het team wijkwerk van Welzijnskwartier.

Heeft u zelf een idee voor een activiteit in het buurtcentrum de Schelp, neem dan eens contact met ons op door een mailtje te sturen naar deschelp@welzijnskwartier.nl of te bellen naar tel. 8894461.

Het Buurtcafé wordt gehouden in Buurtcentrum De Schelp, Suurmondstraat.