Cruyff Court voetbaltoernooi

Voetbal n In samenwerking met de Johan Cruyff coaches van het Welzijnskwartier organiseren zes jongeren een Cruyff voetbaltoernooi 6 vs. 6. Deze jonge organisators, ook wel de 'Heroes' genoemd, organiseren dit toernooi voor jongeren van 10 t/m 12 jaar. Het toernooi vindt op woensdag 27 februari plaats op het Cruyff Court in de Molenwijk.

Cruyff Courts 6 vs. 6 is een landelijk kampioenschap dat voor en door jongeren georganiseerd wordt. De voorrondes vinden woensdag 27 februari plaats vanaf 13:00 uur op het Cruyff Court in de Molenwijk. De winnaars, een jongens- en een meisjesteam, stromen door naar de kwartfinale en maken uiteindelijk kans op de landelijke finale. Naast de winnaars van het 6 vs. 6 toernooi stelt de Cruyff Foundation een 'Respect Award' beschikbaar voor het jongens- en meisjesteam dat zich het sportiefst gedraagt tijdens het toernooi. Ten slotte is er voor ieder wat wils, van muziek tot springkussens, een loterij met prijzen en een bakje koffie voor de bewoners en ouders.

Wil jij graag mee doen? Zoek de beste voetballers bij elkaar en vorm jouw dreamteam van minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Geef jouw team en naam door aan Pascal van der Plas via tel. 06-57841112. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV.


Zingend geloven

Vredeskerk n Op zondag 24 februari, om 17.00 uur, wordt er in de Vredeskerk Baljuwplein 1 een Zingend Gelovendienst gehouden.

Het thema voor deze dienst luidt 'Geloofd zij God'. Ds. W .v.d. Schee zal dit thema verwoorden door de verbindende korte meditaties. De samenzang is in handen van organist/pianist Rob van Efferink.
Medewerking wordt dit keer verleend door het bekende Rijnstreekkoor dat onder leiding staat van Jan Verhoef, terwijl de heer H. Aten de koorbegeleiding verzorgt. De samenzang bestaat uit geliefde liederen uit de psalmen en geestelijke liederen. Na afloop kan men onder genot van thee of koffie napraten.


NVVH

schots n De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 09.00 uur klaar.

Dhr. Alblas is werkzaam in het onderwijs. Hij komt vertellen over het ontstaan en gebruik van de doedelzak. Weet u wat een Skian duph of een Sporran is? Waarom de Sash koorden heeft en de drummajor zwarte trommelstokken? Na afloop van de lezing weten we het en nog veel meer.
Alles dames zijn welkom om kennis te komen maken. Men betaalt voor de eerste bijeenkomst € 10,00. Voor wie lid wordt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de contributie.