| Foto: Piet van Kampen
| Foto: Piet van Kampen

Nieuw autobedrijf Rhijncars is de specialist in Mini's

mini n Katwijk heeft er weer een nieuw autobedrijf bij. Jan van Rhijn en zijn echtgenote Heleen hebben zich sinds 27 januari aan de Sandtlaan 44 achter Van der Meer en Lommers gevestigd. In een frisse en ruime showroom staan diverse mini's uitdagend te pronken. Het zijn allemaal prachtige occasions die zij aan de klanten kunnen aanbieden. Mini's zijn erg gewild en liggen goed in de markt. Ze staan er in diverse prijsklassen.

Door Piet van Kampen

Over uitdagend gesproken. De beide eigenaars Jan en Heleen zijn de uitdaging aangegaan om een eigen bedrijf te beginnen.


'Het was altijd al een droom van ons maar het is natuurlijk best wel spannend' bekent Heleen openhartig. 'Maar we hebben er bijzonder veel zin in' vult Jan haar enthousiast aan.
Jan die ook eigenaar is van Snella Autowas aan de Katwijkerweg heeft al voldoende ervaring in de autobranche. Hij was een aantal jaren verkoper bij L.I.A.M. in Leiden dus heeft een schat aan ervaring in zijn bagage.

Ook echtgenote Heleen is in het vak door de wol geverfd. Zij was verkoopster bij Het Motorhuis dus weet ook van wanten als het om het verkopen van auto's en de bijbehorende adviezen gaat. Beide hebben een gedegen opleiding bij IVA achter de rug. Zij zijn er helemaal klaar voor om de klanten te ontvangen.

Open Dag

Op zaterdag 16 februari houden zij een open dag voor belangstellenden die van 10.00 tot 16.00 uur hun mooie bedrijf kunnen komen bezichtigen. Voor meer informatie over het bedrijf kijk op www.rhijncars.nl