Pokerkampioenschap van Katwijk

Branding n Op zaterdag 2 februari vindt bij Café de Branding het pokerkampioenschap van Katwijk plaats. De winnaar is de Poker Kampioen van Katwijk en de beste spelers halen de landelijke finales van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker).

De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel 'Poker Kampioen van Katwijk' dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. Tijdens de landelijke finale krijgen spelers de kans om een sponsorcontract te verdienen.

De organisatie loopt rond om spelers te "scouten" die met Team ONK Poker mooie (inter)nationale toernooien kunnen spelen.
Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.
Iedereen die mee wil doen, kan zich via onkpoker.nl inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50. De voorronde begint om 20.00 uur.