'Beelden van Steen en Schilderijen in olieverf'

expositie n Van 1 tot en met 27 februari vindt in het gemeentehuis van Katwijk de groepstentoonstelling 'Beelden van Steen en Schilderijen in olieverf' plaats.

Initiatiefneemster Mirjam Miener werkt sinds 1994 met steen, van zachte stenen tot en met marmer. Mirjam: "Het werken met marmer heeft een grote aantrekkingskracht en hierop heb ik mij de laatste 15 jaren meer en meer toegelegd. Om mij hier verder in te ontwikkelen werk ik sinds 8 jaar een flink aantal weken in een studio in Italiƫ in Pietrasanta (Toscane). Stenen zijn voor mij een passie waarin ik mij helemaal kan verliezen en de wereld om mij heen kan vergeten."

"Sinds 8 jaar komen groepjes thuis met mij beeldhouwen in de zachtere steensoorten. Daarnaast heb ik met 8 personen 2 keer een vakantiewerkweek in de Ardennen georganiseerd. Dit werkt zeer stimulerend met elkaar en naar elkaar toe. Ik ben dan ook erg trots om nu in februari met de hele groep te exposeren in het gemeentehuis van Katwijk aan Zee. Ik toon samen met 2 personen, waar ik een schildercursus mee volg, ook schilderijen in olieverf. Het wordt een grote overzichtstentoonstelling waar wij allen 'hard en met veel plezier' aan hebben gewerkt. Iedereen is dan ook van harte welkom een kijkje te komen nemen in het gemeentehuis."

De tentoonstelling is tijdens kantooruren (op donderdag tot 20.00 uur) te bezichtigen in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Koningin Julianalaan 3.


Leer de taal van je lichaam

K&O n Deze cursus bestaat niet uit het luisteren naar theorieƫn, maar uit praktisch oefenen en ervaren. Het is de bedoeling dat je middels oefeningen met de hele groep, in tweetallen en individueel gaat ervaren wat je lichaam je vertelt. Zo kom je op een leuke en ontspannen manier meer over jezelf te weten.

Voorbeelden van wat je kan ervaren in deze cursus zijn: Luister ik eerder naar mijn verstand of naar mijn gevoel? Welke signalen geeft mijn lichaam en wat vertelt dit mij? Voel ik mijn eigen ja en nee en wat doe ik hiermee?
De cursus start do. 7 maart. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur. De lessen zijn eens in de 14 dagen.
Kijk voor verder info, data, tijden en prijzen en direct inschrijven op www.kenokatwijk.nl of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 (geopend ma. t/m vr. van 9.00 tot 12.00 uur).