Afbeelding
Foto:

Electroworld Peursum reikt shoptegoed uit

actie n De winnaar van de Electro World voucheractie is bekend! Door de kortingsvoucher te registreren maakte iedereen kans op een waardebon t.w.v. € 250,00.

De winnaars zijn de heer en mevrouw Monnee (links en midden van de foto) uit de Kon. Julianalaan in Rijnsburg. Zij hebben een Shoptegoed ontvangen van € 250.00 uit handen van dhr. Van Woerkom van Electroworld Peursum uit Katwijk.


Jeugdfilm in bibliotheek

vogeltje n Ben je zes jaar en ouder? Dan heeft de bibliotheek op woensdagmiddag 6 februari een leuke animatiefilm klaarstaan over een jong vogeltje dat graag met zijn vriendinnetje speelt. De film begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Schuif gezellig aan in de Hoofdbibliotheek, de toegang is gratis.

De film gaat over een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, hem aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Daarna durft hij niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Hij gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat-ie dood is, behalve Ploveria. Nu moet hij alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.