Equal Split speelt in The Pocket

poppodium n Zondagmiddag 27 januari biedt Café The Pocket muziekliefhebbers weer de mogelijkheid om van livemuziek te genieten. Dit keer is het Equal Split dat het publiek mag vermaken.

Deze achtkoppige band uit de regio Leiden bestaat uit 3 dames en 5 heren. Deze bezetting zorgt voor een afwisselend geheel, 2 leadzangeressen met heerlijk stevige stemmen en een gitarist die tevens leadzang doet, ondersteund door een tweede gitarist, toetsenist, bas, drums en saxofoon.
Equal Split is een veelzijdige band dat een breed repertoire van pop, soul en rock bespeeld. Nummers als: Good God, Super Duper en Uptown Funk komen voorbij, maar ook de heerlijke old time favourites als Soulman, I Feel good en natuurlijk Relight my Fire! En als het publiek dat wil, vinden ze het ook prima om een rondje Nederlands te doen. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis.


De Avond van Katwijk

rabo n Dat Katwijk een prachtig dorp is, hoeven we de inwoners niet te vertellen. Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers zijn trots op hun dorp.

Maar wat maakt de gemeente nou zo mooi? Tijdens 'De Avond van Katwijk' op dinsdagavond 29 januari geven verschillende organisaties een kijkje achter hun schermen en op welke impact zij hebben op Katwijk.

De avond is voor klanten van Rabobank Leiden-Katwijk en wordt gehouden in TriPodia Katwijk.

Tijdens de klantavond worden de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt. De band Ludwig zorgt tijdens de avond voor entertainment.

www.DichterbijLeidenKatwijk.nl